De weg naar Zelfvoorziening

Zoals we weten woont in de Provincie Soria onze kameraad Fernando, Arevaco Uxama, de man die een zelfvoorzienende voedselbank heeft opgericht met de onvoorwaardelijke steun van zijn familie, hulp van kameraden en vrienden die van tijd tot tijd op bezoek komen. Zij helpen met veel van de benodigde activiteiten zoals het oogsten.

NAMIBERIA1

 

Een groep van de Iberische N-AM sectie reisde af naar Soria en genoot van een geweldig weekend ver weg van de grote steden, de drukte, de vervuiling, de degradatie, de decadentie en de degeneratie. Zij werkten in de oogst, leerden de omgeving kennen en wandelden er, ademden de verse en schone lucht, ervoeren de verschillende tuinen, de charme van de mensen en de regio die ons verwelkomde.

Met dit artikel willen we laten zien dat ons werk door gaat in de natuurlijke omgeving rond ons gebied en andere tuinen. We willen al onze leden en sympathisanten en jonge (en minder jonge) rebellen in het algemeen aanmoedigen om het land te bewerken en zichzelf bezig te houden met de natuur. De magie die wij hiervoor terug krijgen door ons wat dichter, of geheel, bij de natuur te brengen. Het geeft ons een gevoel van vrijheid, weg van het afval en de stank van de kapitalistische uitbuiting, de grote steden en alle ellende, corruptie, drugs, alcohol, vervuiling, banale trends en junkfood. In elk dorp of stad kunnen we honderden lege percelen vinden die geheel verlaten zijn en waar vanuit het niets lokaal voedselonafhankelijkheid mogelijk gemaakt kan worden. Wij moedigen jullie aan om, bijvoorbeeld naar je ouders of grootouders te gaan en de hectares van vruchtbare grond te bevruchten met de zaden van vrijheid.

We wensen te vermelden dat Arevaco zijn voedsel-producerende onafhankelijkheid zal uitbreiden door zijn activiteiten uit breiden naar een nabij gelegen akker. We willen jullie informeren dat onze kameraden van de Provincie Madrid eenzelfde project zijn begonnen in de bergen vlakbij Guadalajara. Wij houden jullie op de hoogte over de activiteiten van de militanten van het Iberisch Nationaal-Anarchisme.

 

Keltische_knoop

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s